Velež kreće s prozivkom

Petokraka na dresu opet u akciji

Mostarski Velež među prvima će obaviti prozivku i početi s pripremama za narednu sezonu Premijer lige BiH.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2020. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izabranici Feđe Dudića će se u srijedu u 18 sati okupiti na stadionu Rođeni i krenuti s treninzima.

Prije toga će igrači mostarskog kluba obaviti obavezno testiranje na Covid-19 virus i to u dvije grupe. Sutra ujutro, te u srijedu igrači i stručni stožer Veleža odradit će obavezno testiranje koje će prethoditi početku treninga.

Podsjetimo, Velež je na vlastiti zahtjev nedavno napustio napadač Nusmir Fajić, a očekuje se da klub skoro u svoje redove dovede i adekvatna pojačanja, a posebno deficitarna mjesta su za sada pozicije napadača o lijevog beka.

"Planirali smo početak priprema u srijedu i nadamo se da će tako i biti", najavio je šef struke Feđa Dudić koji se zatim udubio u priču oko svlačionice.

"Svakako da mnoge interesira situacija sa igračkim kadrom i već od ranije je poznato kako je okosnica ekipe pod ugovorom. Fajić je definitivno bivši, a bojim kako dani prolaze da nećemo uspjeti zadržati Maneva. Neke planove smo radili, međutim, sve ovisi o tome koliko novca ćemo biti spremni izdvojiti i kakvi će biti ciljevi u idućoj sezoni. Jeste da se radi o igračima koji su imali kvalitetne ugovore, ali isto tako moramo biti svjesni činjenice da igrači koji bi mogli biti zamjena za Fajića, barem oni koji su nama zanimljivi, traže čak i više novca, dok će za poziciju koju pokriva Manev generalno biti teško pronaći adekvatno rješenje", zaključio je šef Mostaraca.

'Rođeni' će dio priprema obaviti i na Kupresu na koji će se ekipa uputiti najvjerojatnije 8. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close